Alle Beste Christian Louboutin Platform Pumps Sale Online, Louboutin Schoenen Outlet Nederland Voor Dames En Heren

In het algemeen zeggen mensen meestal dat Louboutins klein zijn, maar ik heb ze niet persoonlijk gevonden dat klein te lopen. Ik vind dat ze overal ter wereld lopen om eerlijk te zijn. Ik heb een aantal in maat 39, 39,5, 40, 40,5 en zelfs een paar oudere stijlen in maat 41. Zo is het willekeurig dat het formaat tussen verschillende stijlen kan zijn. Net als bij de meest populaire louboutin pumps, kan je zeker minstens een halve maat dalen in vergelijking met je gewone gesloten Louboutin Schoenen van zijn, want er is meer ruimte aan de voorzijde. Maar het is echt moeilijk voor mij om je precies te vertellen hoe ze lopen door de onregelmatige grootte.

Alle Louboutin Outlet zijn ook handgemaakt, dus zelfs 2 paren van dezelfde schoen kunnen anders lopen. Ik heb dit probleem voor het eerst ervaren. Ik vind dat zijn Louboutin Pumps in het algemeen kleiner zijn, maar ik heb er altijd voor nodig om op te passen. Zo gaat het als volgt: de piepen tenen lopen het grootste, de gesloten tenen zijn vrij regelmatig en de laarzen lopen klein. Als referentie noem ik mijn maat van mijn christian louboutin schoenen hier voor u en de namen van de schoenen zijn klikbaar zodat u foto's kunt zien.

Je kunt eigenlijk ook op maat gemaakte Christian Louboutin krijgen, als je het geld hebt! U kunt uw voeten in Parijs in het Louboutin-hoofdkwartier zetten en dan worden deze schimmels gebruikt voor het maken van de schoenen die u nodig heeft. Dus ze zouden eigenlijk de perfecte pasvorm voor je voeten zijn, maar deze methode kost duizenden kilo's en je moet naar Parijs kunnen gaan voor regelmatige uitrusting, wat moeilijk zou zijn! Maar de optie is er! Er worden ook louboutin schoenen nederland besteld, dus als u een specifieke schoen wilt, maar wilt dat het in een stof of kleur komt, komt het niet binnen, u kunt ze bestellen en gemaakt voor extra geld, maar dit kan een Enkele maanden tegelijkertijd.

Een tip die ik altijd aanraden zou kiezen voor een paar Louboutin Platform Pumps met een platform. De reden hiervoor is, omdat het lopen op de betonnen of harde oppervlakken in hakken zonder platform, erg pijnlijk is. U kunt de grond onder uw voeten voelen en het vertert uw tenen letterlijk met de druk en de pijn. Ik heb ontdekt dat mijn Louboutins met platforms veel comfortabeler zijn dan die zonder, door de extra ondersteuning onder de ballen van de voeten. Er is zelfs een Pigalle Plato, die nu een klein platform op de klassieke Pigalle Pumps stijl biedt, dus het is iets betersbaars bij het lopen. Ze zien er net zo mooi uit!

Beste Louboutin Sale online voor dames en heren.